Κατηγορίες
Football League

Παλικαρίσια νίκη! (photos)

Ακόμα και αν βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 19ο λεπτό μετά την αυστηρή αποβολή του Βασίλη Μάντζη με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Κυρίτση, ο Κισσαμικός όχι μόνο άντεξε αλλά κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη νίκη που είχε ανάγκη, επικρατώντας με σκορ 1-0 του Αχαρναϊκού!

Το “χρυσό” γκολ σημείωσε με τη συμπλήρωση ούτε δύο λεπτών στο παιχνίδι ο Αλεξάνταρ Μίλιτς με δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του τέρματος του Αχαρναϊκού.

Ένα γκολ το οποίο όπως αποδείχτηκε ήταν η… παρακαταθήκη για τη συνέχεια που έγινε πάρα πολύ δύσκολη μετά την αποβολή με 2η κίτρινη του Μάντζη στο 19′. Ειδικότερα ο επιθετικός αποβλήθηκε με δυο κάρτες που πήρε μέσα σε διάστημα… τριών λεπτών (16’ και 19’) για σπρωξίματα στην περιοχή η πρώτη κι επειδή μετά από υπόδειξη οφ σάιντ έσπρωξε τη μπάλα μακριά μετά το σφύριγμα του διαιτητή από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, η δεύτερη! Μια αποβολή τουλάχιστον αυστηρή για τον Κισσαμικό που τον υποχρέωσε να παίξει με 10 παίκτες σχεδόν για όλο το ματς.

Παρόλα αυτά, το ματς για τον Κισαμικό δεν είχε φάσεις, με πιο χαρακτηριστική να είναι αυτή στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με την κεφαλιά του Σωτηράκου από το κόρνερ του Καρβάλιο που κατέληξε άουτ. Γενικώς ο Αχαρναϊκός δεν μπόρεσε να βρει τους διαδρόμους προς την περιοχή του Λαζαρίδη, ασκώντας μία μικρή σε γενικές γραμμές πίεση, παρότι αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση, σημασία έχει ότι ο Κισσαμικός κερδίζει -που ήταν κι ο μεγάλος του στόχος- επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, στα εκτός έδρας παιχνίδια με Αγροτικό Αστέρα και Πανσερραϊκό. Μία νίκη που… ανακουφίζει τη χανιώτικη ομάδα, η οποία έτσι κλείνει τον α’ γύρο του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς συγκομιδή.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (85′ Ψιάνος), Μαρτίνεθ (72′ Ποκόνγκ), Κίκε (79′ Ενγκουέμ), Μάντζης, Μίλιτς.

Αχαρναϊκός (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Τσουβαλτσίδης (81′ Λύρας), Καραντασιάδης, Σωτηράκος, Αναστασίου, Παπατόλιος (69′ Σταμούλης), Τσεμπερίδης, Πλαβούκος, Τζέφερσον, Ντάγκρας, Μεζίνι (61′ Καρβάλιο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected