Κατηγορίες
Football League

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα!

Παιχνίδι χωρίς αύριο ήταν αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τον Πανελευσινιακό.

Τελικά η ομάδα της Ελευσίνας κατάφερε να πάρει την Κυριακή (09/04) ένα σπουδαίο «τρίποντο» στην έδρα της, επικρατώντας με 1-0 των «κιτρινόμαυρων» για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Όπως αναφέρει το FL News, σκόρερ του μοναδικού τέρματος των γηπεδούχων ήταν ο Τσούπρος, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά στο 8ο λεπτό, οδήγησε τους «σταχυοφόρους» και πάλι στα δίχτυα μετά από 740 αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ. Αυτή ήταν η τρίτη φετινή νίκη του Πανελευσινιακού στο πρωτάθλημα με την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα να ανεβαίνει στους 17 βαθμούς και να παραμένει «ζωντανή» στη «μάχη» της ανόδου. Από την άλλη, η ΑΣΑ έμεινε στους 28 βαθμούς.

Ελάχιστες ήταν οι φάσεις στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν ένα γρήγορο γκολ και να κρατούν μέχρι και το φινάλε το προβάδισμα, παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να απειλήσουν την εστία του Μακρυωνίτη. Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου ανέβασε στροφές μετά το γκολ, όμως δεν μπόρεσε να κυνηγήσει με αξιώσεις κάτι θετικό, με τους «σταχυοφόρους» να πανηγυρίζουν στο τέλος ένα πολύτιμο για τη σωτηρία τους «τρίποντο».

Συνθέσεις

Πανελευσινιακός (Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Κωνσταντινίδης (75΄Νίασον), Αρναούτογλου, Τσούπρος, Κολόκας, Ζέλιος (47′ Σιλιγαρδάκης), Γραικός, Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης, Πρίντεμπς, Αγγελούδης

Αναγέννηση (Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Τζάνης, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Καραγιάννης (58′ Μπλέντι), Ντεμπελέ (67 Υφαντής), Μπιτέλης, Τσιλούλη (75′ Ντάνκουα), Τζέκος, Ντιατά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected