Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ξαγοράρης τέλος, αποκτήθηκε ο Σουλελές

Παρά τη δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Ηλυσιακός αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ο “κιτρινόμαυρος” σύλλογος αποδεικνύει όχι απλά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αλλά με τις κινήσεις του απαντάει στους επικριτές του.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, μετά την απόκτηση του Παύλου Μουσταφίδη, η ομάδα του κέντρου προχώρησε σε ακόμη μια σπουδαία κίνηση ενισχύοντας το δυναμικό τους και προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στη φαρέτρα της.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Παπασπύρου θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο 27χρονος ακραίος επιθετικός, Φώτης Σουλελές. Ο πρώην άσος της Κηφισιάς μετά από συνάντηση που είχε στα γραφεία του συλλόγου συμφώνησε προκειμένου να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα βάζοντας την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση τα τελευταία χρόνια αφού και στον Εθνικό Πειραιά με τις εμφανίσεις του φρόντισε να πείσει εκείνους που είχαν αμφιβολίες.

Μεγάλες εμφανίσεις πραγματοποίησε και με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης την περίοδο που η Ελαφρά Ταξιαρχία πήρε το πρωτάθλημα στην Δ’ Εθνική, ενώ σημαντική συνεισφορά είχε στην άνοδο του Πανελευσινιακού από την Γ’ Εθνική στην Football League.

Παράλληλα, ο ικανότατος άσος έχει περάσει από τον Φωκικό.

Την ίδια ώρα, παρελθόν αποτελεί από σήμερα (22/7) ο Βαγγέλης Ξαγοράρης, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηλυσιακό.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, μετά από δυο χρόνια παρουσίας στους “κιτρινόμαυρους”, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected