Κατηγορίες
Football League

Στην τρίτη θέση η Σπάρτη!

Ένα σημαντικό τρίποντο πήρε η Σπάρτη απέναντι στον Πανσερραϊκό το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου με σκορ 1–0 στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής.

Όπως αναφέρει το isports, ο Θωμάς Γράφας ο οποίος παρέταξε κατά τα 10/11 την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα στα Περιβόλια επί του Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού, συνεχίζει το νικηφόρο σερί δύο αγώνων του στο πάγκο της ομάδας. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Αργύρης Μπαρέττας στο 10′ λεπτό νίκησε τον Ρίστιτς. Ο Μπαρέττας δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε εξαιτίας του γεγονότος ότι στη περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα των Σερρών.

Με αυτή τη νίκη η Σπάρτη αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς ισόβαθμη με ΟΦΗ και Δόξα Δράμας, χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί η 8η αγωνιστική.

Την καλύτερη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου έχασαν οι γηπεδούχοι το 60′ λεπτό της αναμέτρησης πρώτα ο Μπαρέττας σε τετ α τετ με τον Ρίστιτς μετά από έξοχη κάθετη πάσα του Μπέλη ενώ ο Ράνος στη συνέχεια της φάσης και ο Μπαρέττας δεν μπόρεσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στο τέλος του αγώνα χωρίς να δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερη φάση.

Συνθέσεις

ΑΕ Σπάρτη: Mακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Ράντι (83′ λ.τρ. Γραικός), Μπέλλης (68′ Γουόρντεν), Μπαρέττας (74′ Τσιμόντζι), Ράνος.

Πανσερραϊκός: Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Τσιμίκας, Γιαξής (62′ Γκέκας), Ρούτσης, Δούμτσος (84′ Ζυγκερίδης), Πόζογλου (92′ Βοσκόπουλος), Γκούρτσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected