Basket

Νίκες για τους Εφήβους Φιλίππου και ΑΟΚ Βέροιας

Κεραυνός Άσπρου – Φίλιππος Βέροιας  46-72

Την ένατη νίκη της πέτυχε η εφηβική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας που εντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΑΣ Κεραυνό Άσπρου για το πρωτάθλημα μπάσκετ εφήβων και συνεχίζει πρώτη στον Β’ όμιλο της ΕΚΑΣΚΕΜ. Το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο.

Η ομάδα του Χρήστου Μπλατσιώτη κατάφερε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο να πάρει διαφορά με 10 πόντους και κατάφερε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όχι μόνο να τη διατηρήσει αλλά και να την φτάσει στη μέγιστη τιμή της που ήταν οι 26 πόντοι.

Από την άλλη, η ομάδα της Πέλλας δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να προβάλλει αντίσταση στους νικητές και μοιραία επήλθε η βαριά ήττα.

ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κωστίκας Α, Κωστίκας Αν 7, Διαμαντόπουλος 12 (4), Μηνάς, Δημάκας 25 (3), Βουδερσλής, Ξενάκης, Λυκόπουλος 2

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Καρμάτης 12(1), Ζαμπάκας 22, Χόργος 12, Κανακάρης 6, Λαζόπουλος 8, Κοτσίδης 7, Κοκκινίδης 5

ΑΟΚ Βέροιας – Αετός Κιλκίς  63-40

Με νίκη ξεκίνησε το 2018 τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η εφηβική ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας.

Oι Ημαθιώτες επικράτησαν με 63-40 του Αετού Κιλκίς, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ “Βικέλας”. Μετά το πρώτο “μουδιασμένο” δεκάλεπτο (επηρεασμένοι από την διακοπή λόγω εορτών), οι παίκτες του Κωνσταντίνου Ηλιάδη επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και παίζοντας κατά περιόδους όμορφο μπάσκετ έφτασαν σε μία άνετη νίκη.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο προπονητής χρησιμοποίησε παίκτες από τον πάγκο (ίσως περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι έως τώρα), δείχνοντας την αποτελεσματική δουλειά που γίνεται.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σκόραραν οι 10 από τους 12 παίκτες της ομάδας.

Επόμενο παιχνίδι και τελευταίο για τον ΑΟΚ (καθώς την τελευταία αγωνιστική της Α΄φάσης έχει ρεπό) αντιμετωπίζει στην Έδεσσα τον τοπικό Εδεσσαϊκό.

Δεκάλεπτα : 10-4, 39-18, 51-26, 63-40

ΑΟΚ Βέροιας : Δελιόπουλος 6, Γκίτκος 2, Καραθανάσης 5, Μεταξάς 2, Χαραλαμπίδης 6, Γαβριηλίδης, Ιωαννίδης 13 (3), Ντόκας, Δημάκας 5, Ορφανίδης 11 (3), Χατζηλαμπρινός 6, Γεωργαλής 7 (1).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected