Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ιωνικός – Πανελευσινιακός (1-2) Μεγάλο διπλό με Ημαθιώτες ρέφερι!

Panelefsiniakos_610x400Ο Ιωνικός έπαιξε για την ιστορία του στο ντέρμπι με τον Πανελευσινιακό και αν και ήταν πρωταγωνιστής στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας ισοφαρίσει στο 46′ το γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ο ηττημένος του ντέρμπι καθώς ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τον τιμώρησε με την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα στην Νεάπολη.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις. Στο 3 σε τετ-α-τέτ του Κουσκουνά, ο Μπαμπανιώτης αντέδρασε σωστά. Στο 6’και στο 11′ ο Χρυσάφης είχε σουτ εκτός εστίας του Τσαλκιτζίδη. Λίγος αργότερα ο Ιωνικός είχε ακόμη ένα άστοχο σουτ με τον Βασιλείου ενώ στο 39′ ο Πανελευσιανιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν σουτ του Κουσκουνά απέκρουσε προσωρινά ο Μπαμπανιώτης και στην συνέχεια ο Κρολ που ακολουθούσε τη φάση έστειλε τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιωνικός έφερε στα ίσα το παιχνίδι καθώς σε κόρνερ του Χρυσάφη ο Ατματσίδης με κεφαλιά νίκησε τον Τσαλκιτζίδη κάνοντας το 1-1. Ο Ιωνικός πίεσε στα επόμενα λεπτά με τον Πανελευσινιακό να απαντά με αντεπιθέσεις και το παιχνίδι να ανοίγει. Στο 76′ ο Σιμιτσής είχε εξι επαφής με τον τερματοφύλακα κεφαλιά που πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ένα “γεμάτο ” σουτ του αμαρκάριστου Χρυσάφη δεν βρήκε στόχο, ενώ οι “σταχυοφόροι” απάντησαν με σουτ του Γιαννούλη που απέκρουσε στη γραμμή τέρματος ο Ατματσίδης και στη συνέχεια νέο σουτ του ίδιου παίκτη απέκρουσε ο Μπαμπανιώτης.

Στο 86′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ιωνικό με εξαιρετική ενέργεια του Χρυσάφη και σουτ να αποκρούει εντυπωσιακά ο Τσαλκιτζίδης. Στην αμέσως επόμενη αντεπίθεση ο Ιωνικός βρέθηκε εκτεθειμένος αμυντικά και ο αρχηγός των Ελευσίνιων Κουσκουνάς από πλάγια θέση δεξιά πλάσαρε τον Μπαμπανιώτη πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ.(1-2). Στην εκπνοή του παιχνιδιού ο Ιωνικός είχε ακόμη μια ευκαιρία απλό αυτές που δεν χάνονται με ήρωα της φάσης τον γκολκήπερ Τσαλκιτζίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Γιάντση.

Ιωνικός: Μπαμπανιώτης, Ατματσίδης, Μπεκατώρος, Μακρής, Δημητρίου, Παπασπύρος (69′ Σιμιτσής), Βασιλείου, Κορακάκης, Κατσαβριάς,(64′ Τσαρκάνι), Χρυσάφης, Βουτσιώτης (85′ Καλλέργης)

Πανελευσινιακός :Τσαλκιτζης, Ριζογιάννης, Κοκκίνης, Κολοβός, Παπαναγιώτου (51′ Μακρίδης), Στουρνάρας, Σουλελές (62′ Ρούσεφ), Γιαννούλης, Κουσκουνάς, Αλεξανδρόπουλος, Κρολ (42′ Δουκάκης)

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected