Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Οι μεταγραφές και ανανεώσεις του Καμπανιακού

SnapShot(0)Ολοκληρώνεται με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός του Καμπανιακού με την έλευση του προέδρου της ομάδος Γιάννη Πηγαδά. Πρωταρχικός σκοπός οι ανανεώσεις των παλαιών ποδοσφαιριστών της ομάδος.

Έτσι, μετά τις επαφές που ακολούθησαν οι Φώτης Κηπουρός, Γιώργος Ραγκαβίνας, Νίκος Κουντουράς, Διονύσης Παπάζης, Δημήτρης Χατζόπουλος, Δημήτρης Τρικαλινός, Γιάννης Δουρμούζης και Γιώργος Βαρότσης ανανέωσαν την παρουσία τους στους “ερυθρόλευκους”.

Την ίδια ώρα, στην ομάδα της καρδιάς του επέστρεψε ο έμπειρος τερματοφύλακας Θωμάς Μουρμούρας, ώστε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που ανέδειξε το ταλέντο του.

Στις άλλες μεταγραφικές κινήσεις, ο Κώστας Αλμπάνης (φωτ) είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Καμπανιακού και θα ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας.Την περσινή χρονιά ο Κώστας είχε εξαιρετική χρονιά στην γ΄Εθνική με την φανέλα του Εθνικού Αγιονερίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του Καμπανιακού μας είπε:

“Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου στο ιστορικό σωματείο του Καμπανιακού που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Από την πλευρά μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

kampaniasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected