Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καμπανιακός – Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0

Καμπανιακός-Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0 (vid)

Παραμονή και μαθηματικά για τον Καμπανιακό που δεν δυσκολεύτηκε σήμερα να επικρατήσει του ήδη υποβιβασμένου Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Η αποφυγή ωστόσο του υποβιβασμού δεν οφείλεται μόνο στο αποτέλεσμα του Δημοτικού Γηπέδου Χαλάστρας καθώς τα σκορ των σημερινών αγώνων της 32ης αγωνιστικής, ευνόησαν στο έπακρο τους “ερυθρόλευκους”.

Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή οι γηπεδούχοι αναζήτησαν ένα γρήγορο γκολ για να τους φύγει το άγχος πράγμα που πέτυχαν καθώς μόλις στο 9΄λεπτό ο Προβατίδης άνοιξε το σκορ.

Το 2-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου έγινε στο 25΄με τον Χρήστου.

Όλα έδειχναν ότι ο Καμπανιακός θα φτάσει στην τελική νίκη αλλά το μυαλό όλων ήταν στην Καλαμαριά και όσο εκεί δεν έμπαινε γκολ τόσο η αγωνία μεγάλωνε στους Χαλαστρινούς.

Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Πάλλας και σε συνδυασμό των άλλων αποτελεσμάτων, δηλαδή η νίκη της Καλαμαριάς επί της Κοζάνης με 2-1 και η νίκη της Καβάλας μέσα στο Βυζάντιο με 1-3 ο Καμπανιακός από σήμερα παραμένει στην κατηγορία ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των 2 τελευταίων αγώνων.

Συνθέσεις

Καμπανιακός: Κηπουρός, Μενικάλι, Τρικαλινός, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Σταυρόπουλος, Σαπανίδης, Χρήστου, Πάλλας, Προβατίδης.

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Γκεμίσογλου, Σαμανίδης, Βόσδου, Ιωαννίδης, Κίτσιος, Ξεπαπαδέας, Τσεκερίδης, Δημητρακόπουλος, Κραγιόπουλος, Χάψας, Βαρότσης.

δείτε βίντεο με τα στιγμιότυπα στο kampaniasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected