Κατηγορίες
Football League

Πανελευσινιακός – Άρης 1-3

arisΟ Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Πανελευσινιακό, αλλά επικράτησε με 3-1.

Τρίτη διαδοχική νίκη στη Football League για τον Άρη. Όπως αναφέρει το FL News, η ομάδα της Θεσσαλονίκης τέθηκε αντιμέτωπη στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό και παρότι βρέθηκε να χάνει στο 14′ με 1-0, χάρη σε γκολ του Αγγελούδη, κατόρθωσε να σημειώσει τρία τέρματα και να επικρατήσει 3-1. Αφού οι κίτρινοι σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, έφτασαν στο 1-1 στο 33′.

Ο Νέτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε, αν και οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα, εκτιμώντας ότι δεν υπήρχε παράβαση και κακώς υποδείχθηκε παράβαση έξω από την περιοχή. Στο 40′ ο Μιλούνοβιτς έπαιξε το 1-2 με τον Μπαργκάν και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ προ κενής εστίας από τα δεξιά, αφού ο Γκόμες ήταν εξουδετερωμένος, έκανε το 1-2.

Το τελικό 1-3 έγινε στο 70′ έπειτα από ατομική ενέργεια και πλασέ του Μιλούνοβιτς. Ο Πανελευσινιακός έχασε ευκαιρίες μετά το τρίτο γκολ που δέχτηκε, αλλά δεν κατέστη εφικτό να μειώσει. Υπέστη έτσι την πέμπτη του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Συνθέσεις

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Γκόμες, Κωνσταντινίδης, Ζέλιος, Καμπούρης (71′ Δημόπουλος), Τσούπρος, Αρβανίτης, Ρόκας (56′ Μπρέμπος, Σιλιγαρδάκης, Γραίκος, Αγγελούδης (64′ Σταματάκης), Ταμπάκης.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Νέτο, Καράμπελας, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Παυλίδης (71′ Ρόβας), Ανάκογλου (81′ Τσουμάνης), Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Τάτος, Μπαργκάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected