Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Κοζάνη – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-1

2015-16-13h-koz-ag-fash2Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν η Κοζάνη κι ο Λαγκαδάς στο «ντέρμπι ουραγών» του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για την νίκη μέχρι το σφύριγμα της λήξης καθώς η ισοπαλία δεν βόλευε κανέναν.

Ο Λαγκαδάς ξεκίνησε καλύτερα, προηγήθηκε στο 6′ με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ του αριστερού μπακ Δημήτρη Πολίτη και μέχρι το 25′ στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο.

Στα τελευταία 20 λεπτά του πρώτου μέρους η Κοζάνη ανέβασε την απόδοση της, είχε ένα δοκάρι σε πλασέ του Πετράκου στο 30′ και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 39′ μετά από μπαλιά του Χαματάϊ στον Χάρη Αλμπάνη που πέρασε τη μπάλα πάνω από το εξερχόμενο Καλογεράκη για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήρε φωτιά καθώς και οι δύο ομάδες επεδίωξαν την νίκη, με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και στις δύο περιοχές.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες με κορυφαία μία κεφαλιά του Κράββαρη στο 70′ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο, ενώ η Κοζάνη είχε ένα αδύναμο σουτ του Παπαδόπουλου από καλή θέση στο 70′ κι ένα δεύτερο δοκάρι και πάλι από τον Πετράκο με δυνατό σουτ στο 82′.

Στις καθυστερήσεις το ματς άνοιξε ακόμα περισσότερο, στο 91′ σουτ του Κωνσταντινίδη πέρασε δίπλα από το δοκάρι της Κοζάνης, στο 92′ ο Ηλίας μόνος του σούταρε πάνω στον Καλογεράκη ενώ στο 93′ ο Μπιμπίρης σε πολύ καλή θέση έκανε κακό κοντρόλ ενώ θα μπορούσε να σουτάρει με τη μία.

Το τελικό 1-1 άφησε και στις δύο ομάδες μία πικρή γεύση καθώς κάθε μία είχε τις ευκαρίες της για να πάρει το παιχνίδι και να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Συνθέσεις

Κοζάνη : Αμπατζίδης, Ηλίας, Τραυλός, Αλεξίου (83′ Μπιμπίρης), Αλιατίδης, Ηλ. Τσικόπουλος, Χαματάϊ (89′ Δινοβίτσης), Τάχιας, Αλμπάνης (59′ Τζιάλλας), Πετράκος, Δημ. Παπαδόπουλος.

ΑΠΕ Λαγκαδά : Καλογεράκης, Βασαϊτης, Πολίτης, Λαβιδάς, Σακαλής, Καρασταύρου, Ξανθόπουλος (80′ Γκούντας), Λεμονής, Κράββαρης, Παναγιωτούδης (84′ Κωνσταντινίδης), Βεϊδαμενίδης (61′ Σαράφογλου).

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected